Endret: 14 jun 2021     Opprettet: 25 apr 2018

Dugnad 2021

Kjære beboere på Furukollen

NOTE: På grunn av covid-19 hadde vi ikke felles dugnad i fjor. Vi skal utføre dugnad i år. Dugnaden gjennomføres i tråd med smittevernfaglige anbefalinger ved å holde god avstand og bruke munnbind hvor avstand ikke er mulig.

Mange har gjort mye for å rydde fellesområder og veier allerede, og nå også veiene i sameiet være feiet ferdig. Men det er på tide å ha den årlige dugnaden, slik at hele området vårt kan bli fint til resten av sommeren.

 

Årets dugnad blir tirsdag 15.06.2021 og onsdag 16.06.2021

Klokkeslett: 18:00 – 22:00
Oppmøtested: Midtre lekeplass.

Registrering foregår i perioden 18.00 – 18.15.

Litt informasjon:

  • Som alle vet vi har sluttet med dugnad penger som var noe alle betaler ekstra hver måned. Derfor mener vi alle beboere bør stille opp, for å sørge for godt vedlikehold og trivsel sameie. Om ikke det er nok oppmøte går vi tilbake til den gamle ordningen.
  • Vi i styret har hatt en befaringsrunde i sameiet, noe som er pålagt oss. Under denne runden har vi notert oss boliger som har mangler og skader, b.la mangler maling og annet vedlikehold. Vi ber alle beboere, ta en befaring på egen bolig og eiendom (ref. vedtekt §20). Finn ut hva som må gjøres og planlegg når det skal gjennomføres. Husk at dette har med vår felles forsikring i sameiet, samt at vi alle vil ha et pent og godt vedlikeholdt sameie, vi kan skryte av.

Viktig informasjon:

  • Husordensregler kan dere lese på neste siden.
  • Klippe høye hekker slik at det kommer lys på gatene.
  • På garasje/carport plass må det ikke oppbevares mer enn et sett dekk. Hvis vi ser at de som har mer enn et sett dekk får en varsel fra oss.
  • Det er ikke tillatt å riste eller henge tepper, sengetøy og lignende over rekkverk på veranda.
  • Unngå unødvendig kjøring inn på området, om det ikke er strengt tatt nødvendig.
  • Privat uteområde rundt huset må holdes ryddig, rent og vedlikeholdt.
  • Søppel. Vi har et restavfall container og ett for papp. Det skal ikke sette søppel eller andre gjenstander på utsiden. Er det ikke plass eller det er avfall som ikke skal i container, skal dette leveres til søppelfyllinga(Grønmo) som ikke er langt unna.

Container:

Container er bestilt og vil bli plassert på parkeringsplassen. Det vil være mulig å kvitte seg med privat avfall fra onsdag kveld etter dugnaden blir ferdig ca. kl. 22:00, men IKKE tidligere.

Minner om at spesialavfall som f.eks elektriske artikler, oljespann, malingsspann, impregnert trevirke, bildekk og lignende ikke kan kastes i containeren. Dette må dere selv kjøre til nærmeste Miljøstasjon.

Vi skal servere brus og is til alle.

Vel møtt!!

MVH
STYRET Furukollen Boligsameie